Post by texppeczopoppo on Feb 16, 2022 13:45:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор ключове ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
Това е наистина невероятно приложение. Има толкова много магазини и много нива, благодаря на playstore, че ми даде най-скъпия подарък за мен
Това е най-добрата игра за готвене. Ето защо е по-добър от Cooking Fever, който изтрих, защото техните скъпоценни камъни са твърде трудни за получаване, техните надстройки са твърде скъпи и дъските не са толкова предизвикателни като тези на Crazy Cooking. Crazy Cooking ви възнаграждава с 10 скъпоценни камъни на ден с гледане на реклами и нови предизвикателства. Обичам всички различни ресторанти и винаги с нетърпение очаквам новите ресторанти. Абсолютно любимата игра за готвене на всички времена. Добра работа!!
Но вие, момчета, отнемате твърде много време, за да раздадете скъпоценни камъни😪
По-хладно и по-хладно
Тази игра е много забавна, че я обичам
НАЙ-ДОБРЕЩАТА ИГРА!!! WAYYYY Твърде много реклами.. И Е СМЕХНО ВРЕМЕТО, ПРЕКРАЩАНО В МОЩАНЕ НА ИГРАЧИТЕ ДА ИЗПРАВЯТ ПОКУПКИ. СМЕШНО да се налага да докосвате тройно всичко! Деинсталиран БЪРЗО!
Твърде много реклами! Дори не мога да играя играта!
Авторски права на тази игра, защитена с авторски права на друга игра, известна още като готварска треска
Hole.io Arcade fdu
Забавни, наистина нетърпеливи клиенти; следователно ви смазва до предела, за да постигнете целта си. Пристрастяващ и понякога разочарован, но забавен.
💛💛💛
Crazy Cooking - Star Chef Казуални jbu
Закупен стартов комплект за съкровище и никога не го получих, докато беше само 1,99, това е принципът
красива игра. .трудно .&.много забавно .но.скъпоценните камъни са много трудни за закупуване. 😢😢 Нуждаете се от скъпоценни камъни .винаги актуализирайте кухнята си .тогава можете да се насладите на много най-забавно .тази игра е много добра, можете да я играете от два вида 1) facebook .2) изтеглете играта от магазина за игри . можете също да я играете на facebook💜💜💜
Всичко върви добре, докато не надстроите третия ресторант. Невъзможно е да достигнете друго ниво, освен ако не харчите истински пари за скъпоценни камъни. Преди много харесвах тази игра. Срам.
Crazy Cooking - Star Chef Casual onm
Играта е наред. Това е основната част на играта, която ще ви даде пари.
Ако плащате за премахване на реклами, той все още е там всеки път, когато отворите приложението, плюс рекламите, които можете да изберете за бонуси (не ми пречи), но бонусите просто не са добри. Всеки ъпгрейд минус 10?, в цялата игра се нуждае от 2+ скъпоценни камъни (супер рядко може да се получи без да ги купите) и дори харченето на реални пари абсолютно не си струва изплащането. Почти невъзможно е да стигнете много далеч, без да харчите скъпоценни камъни в рамките на първо ниво или две на всяко място. Бутоните никога не работят както е обозначено. Като цяло, невероятно разочароващо.
Това е една от любимите ми игри, защото има толкова много нива и ще имам повече нива
Рекламите не работят и не ми е позволено да купувам скъпоценни камъни за истински пари (вероятно проблеми с държавата). Доста досадно!
Прекрасна игра
Купих скъпоценни камъни обаче всеки път, когато съм в приложението, пише, че нямам достатъчно скъпоценни камъни и не разбирам, защото току-що закупих 30 скъпоценни камъни. Моля, поправете това
Тази игра е толкова лоша. 😞😞😞
добре
Това е най-добрата игра, която някога съм обичал 💕 играта много и сестра ми също хареса играта, която също играха......... това е просто невероятна игра 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮.. ..... Благодаря........................................... ................................................... .. .. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 💕🎯💚💙💛💛💛💛💗💝💞💚💟💛❤️💛💗❤️
не мога да инсталирам помогнете ми моля
Mariqna
Само за да мине времето
Играта му е скучна, защото не се предоставят скъпоценни камъни
Не мога да изтегля тази игра
Харесвам играта, стигнаха до етап 12 в кафенето, но видео добавките не работят и ги използвам за безплатни скъпоценни камъни всеки ден, използвам видеоклиповете за удвояване на скъпоценни камъни при щастливи завъртания, за удвояване на скъпоценни камъни, когато покачвам ниво и за вземете семена в магазина за понички и моркови в кафенето и за допълнително време на по-високи нива, така че го изтривам и намирам нещо друго
Crazy Cooking - Star Chef Casual ebxz
Забавление до актуализация, след това загубих всичко. Използвал е идентификатор на Google Play, сега не разпознава. Сега китайската компания, която го произвежда, иска да използвам Facebook за влизане. Няма да се случи. Похарчените пари сега са изчезнали завинаги.
Това е много интересна игра и фантастични клиенти идват със своите монети
Наистина бях влюбен в тази игра с много завършени нива. Играе се в режим на мигновена игра във fb в продължение на месеци. Сега превключих телефоните на redmi k20 и режимът за мигновена игра на fb не работи, тъй като избледнява. Най-лошото е, че всичките ми нива се нулират, след като изтегля приложението за Android n Връщам се на нула.... това наистина е наистина обезсърчаващо... моля, помогнете възможно най-скоро
Тази игра е много готина
Защо след актуализиране вече не работи. Дори не мога да го отворя.
добре за timepass