(Android) Royal Revolt 2: Tower Defense RPG и стратегията мамят код безкрайна издръжливост
Feb 16, 2022 13:48:10 GMT -5
Post by texppeczopoppo on Feb 16, 2022 13:48:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Revolt 2: Tower Defense RPG и стратегията ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Revolt 2: Tower Defense RPG и стратегията IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайна издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Royal Revolt 2: Tower Defense RPG и стратегията 2022 version ▞▞▞
Имайки големи проблеми с новата актуализация, моят герой върви напред-назад постоянно
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder 動作 yuai
Играта е наистина страхотна. Нейната графика и контроли са добри. Наистина съм пристрастен към нея!!!
Това е много готина игра
Прекрасна игра, която беше съсипана от последната ви актуализация.
Честно казано в началото не мислех, че е толкова хубаво!!!!!! Аз съм буквално пристрастен към тази игра!!!!! Не отне много време, за да изтеглите n, за да започнат нещата, повечето игри правят това, което трябва да чакате дни или много часове, в очакване на so.thing, за да бъде извършено да бъде построено. Това беше лесно и дълго!!! Определено бих препоръчал тази игра!!!!!!!!
Спомням си, че играх това, когато бях на 10, така че когато го видях в Play Store, трябваше да го изтегля. Не бях разочарован, че има множество функции и постоянни актуализации, които предпазват играта от повтаряща се или скучна, заедно с няколко функции за много играчи, ако искате да играете с приятели или просто да бягате самостоятелно. 10/10
Не може да се изключи звукът с ниско качество. Никъде не намирам опции... Много досадно 😡
Ще оценя това с 5 звезди, ако първо поставите потвърждение за харченето на диаманти, преди да завършите надграждането. Вече изразходвах 200 диаманта неволно и мисля да се откажа заради тези глупости.
страхотна игра невероятна
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder Action ask
Върви супер
Игра с много много бавно темпо... ще отнеме много години, за да расте.
малко изостава
Фактът, че трябва да купувате слотове за инвентар, е толкова глупав, че вие сте отчаяни от пари.
хубаво
Единствена по рода си игра!!! Много се радвам, че моят приятел ми препоръча това... Наслаждавам се и обичам тази игра... Комбинацията от TD концепция и RPG е страхотна!! Страхотна игра!!!
Играта е добре като цяло, но плащайте, за да спечелите, почти всеки път.
играя тази игра от около 3 часа. след това, когато току-що си взех 15 минути почивка, вече не мога да се свържа. не става дума за моя интернет, защото го проверявам и все още е на 35 mbps. освен ако не ви трябват 100mbps за тази игра?
Харесва ми. графиката стана по-добра от rr 1 и промяната на изгледа по време на атака не е лоша
Не можете да имате 2 потребители, използващи една и съща интернет връзка. Аз и моят съквартирант играехме. Изведнъж забрани моя съквартирант и се отърва от всичките ми награди, когато се справих добре през седмицата. Когато се свързах с тях, всичко, което получих, беше общ отговор.
Не мога да мина пустинята
това е добра игра и толкова интересна
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter Arkada tuwb
Те продължиха да добавят микро транзакции и стимули за закупуването им, докато играта и интерфейсът на играта не се изпълнят с тях. Частта, в която трябва винаги и имам предвид винаги да сте свързани с интернет, за да работи играта, е ужасна, и не само, че трябва да имате много стабилна интернет връзка. Ако го играете, докато сте в колата (не шофирате), няма да работи. Има неща за правене в играта, които не изискват интернет връзка. Съсипаха наистина хубав мач. GG
Това е хубава игра с много разнообразие и функции. Много единици, много заклинания, много домашни любимци. Играта е приятна и предизвикателна и има много часове на игра.
Тази игра е много хубава на повърхността. Играта е честна и възнаграждава упорита работа, саундтракът е брилянтен, графиката и цветовата палитра са наистина хубави, месечният абонамент за скъпоценни сандъци носи луда стойност за парите. Но тук добрите части спират. След няколко дни играта става досадна и вбесяваща, като онова красиво момиче, което току-що срещнахте и се разбирате толкова добре, само за да разберете колко проблеми има тя. Да назовем само няколко: гледането на видеоклипове не винаги дава награда. Освен това имате бутон за гледане на налични видеоклипове, но без наличен видеоклип за гледане. Използвате се през първите 2-3 дни да отваряте 2-3 сандъка в края на пробив в замъка, но след тези дни имате късмет дори да получите една награда (което е кърваво вбесяващо)... Сигурен съм, че това може завърши като любовна история.. сигурен съм. Но ще трябва да се справя с проблемите на тази игра в продължение на няколко месеца, докато връзката ни напредва и с увеличаването на късмета ми ще мога да отворя още малко сърцето(сандъците) на тази игра и да намеря отново онази красива фигура, в която някога се влюбих с. Ще бъде труден път и не съм сигурен, че ще мога да го издържа (но поне ще опитам, а също така ще взема застраховка на телефона си, защото може да счупя горкия човек)
Хубаво, но контролите не са добри
Защо ме принуждава да вляза с моя акаунт? Не искам да давам имейл адреса си за влизане никъде. Деинсталирах го веднага. Ако вие (разработчиците) отговаряте на този коментар, моля, не пишете досадните неща, като моля, споделете вашите проблеми на този имейл id blah blah blah и така нататък. Аз ясно изразих проблема. Поправете го или не! Не е моя работа. 👎👎
Играта е напълно страхотна, страхотен геймплей, изключителна графика и освен това най-доброто обслужване на клиентите, много хора казват, че е копие на clash of clans, но не, тази игра е много по-добра от clash of clans и е перфектната комбинация от стратегия и ролева игра, ако не сте я инсталирали, значи не сте живели живота си пълноценно
Необходими са много време и пари!
Тази игра не е в състояние дори за1 🌟, първо премахнете алчните разработчици от компанията, които направиха тази игра най-лошата за печалба. Просто купете! Купува! Купува! , първо премахвате професионалистите, приятелите, полезните професионалисти, но глупавите разработчици оставят професионалния звяр, просто купете, ако искате да оцелеете в тази игра. Моля! Никога не играйте тази игра. Това е най-лошата игра, която някога съм играл.
Мн готина игричка
Добра игра, но продължава да прекъсва връзката
Royal Revolt 2: Tower Defense RPG vojna strategija Akcijske igre ypi
Това е невероятна игра, хареса ми.
аз съм играч от дълго време, имах толкова много проблеми, толкова много, но все още харесвам играта много, но наскоро pp просто започна да спира, ще премине към фазата на свързване, след което ще се върне към началния екран, моля поправете това сега, имам война на съюза. Моля, моля, моля, моля, това е единствената игра, която играя😭😭😭😭
Графиката на играта е доста добра. Играх от последните четири години, но играта разочарова, когато имате нужда от медали и трофеи след 3k.
Здравейте, ако можете да ми кажете. Как да съберем наградата от Royal progress. Тъй като е мека ключалка. Ако има хора, които могат да решат проблемите, това ще бъде предназначено и за мен.
ТРЕПАЧ
Много добра игра.
Супер игра
Tegleteeeeee@_@B-)↖(^ω^)↗
Сега намалявам 2 звезди поради реклами... За безплатно съдържание можем да гледаме реклами, но някои реклами нямат бутон за затваряне, трябва да рестартирам играта, за да играя отново, което не ми харесва.. Също така няма късмет на Nemesis за безплатни играчи, което е толкова грубо... повечето успешни игри са технически безплатни... надявам се rr2 да го помисли
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder Экшен fdsv
Не можах да получа нито едно рекламно видео усилване дори за ежедневния си кош след последната актуализация. Лоша актуализация. Трябва да продължа да се опитвам с часове само за 1 ПРОКЛЕТ безплатен сандък? След последната актуализация изглежда оправено, добавена 1 звезда. Надявам се грешката без оферта да не се върне.
Имах това на моя компютър и сега това, което искам да го изтегля на таблета си, всички актуализации са направени, каза се, че всички актуализации за извършена актуализация на софтуера са актуални Изтеглям го, каза се, че е свързан и всеки път, когато пише свързан, се регистрира аз излязох от играта напълно и трябваше да премина през отново и това ме извежда, излезте отново от играта не знам не знам не знам не знам защо ###: