Post by texppeczopoppo on Feb 16, 2022 13:51:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Ja šai spēlei nebūtu fona mūzikas, es to spēlētu daudz vairāk. Man patīk tikai skaņas efekti, un vecākā sajūta ir vienkārši zaudēta.
Tagad, kad liela daļa nostalģijas ir beigusies (un ticiet man, tā sitās kā ķieģeļu siena), es to varu spriest ar skaidrāku objektīvu. Salīdzinot ar “ORIĢINĀLU”, bumbiņa šajā lietotnē šķiet pārāk lēna, gandrīz tā, it kā tā būtu nosvērta. Šķiet, ka tas gandrīz vienmēr iet taisni uz augšu, neatkarīgi no tā, kādu lāpstiņas malu es izmantoju, lai to trāpītu, apgrūtinot pareizu manipulāciju. NEskatoties uz Mīnusiem, izstrādātāji smagi strādāja, lai bez maksas iztulkotu vecās skolas spēli, lai tā dzīvotu modernā telpā (nav paredzēts vārdu spēle).
tā ir viena no labākajām pinbola spēlēm, ko esmu spēlējis, taču jūtas atšķiras datora versijai, tikai lūdzu, izlabojiet spēles fiziku
Nosaucot šo spēli par klasisku spēli, tā patiešām ir klasika, spēles izkārtojums, skaņas sistēma, grafika pārved spēlētāju uz klasisko 70. gadu laikmetu, manas pusaudžu epizodes. Paldies, turpiniet strādāt.
Kādas suņa vakariņas. Šim ir jābūt sliktākajam pinbolam, ko esmu redzējis. 2 bumbiņas? Uz kuras planētas pinbola spēlē ir 2 bumbiņas. Un piespiežot skatīties video, lai iegūtu papildu bumbu. Kas par joku. Sākotnējais kosmosa kadets bija fantastiska, vienkārša spēle, taču šis "pārtaisījums" ir vienkārši briesmīgs.
nav skaņas efektu, nav mūzikas, jums bija jāizmanto tikai skārienekrāns, man ir klēpjdators, un tas nav godīgi!
Tas ir patiešām kaitinoši, kā katru reizi, kad uzsit kaut ko uz tāfeles, uznirst rezultāts. Uz bumbas ir arī taka, no kuras nevar tikt vaļā, un tā kaut kā iet sliktāk nekā uz 20 gadus veca datora. Jūs arī iegūstat tikai vienu bumbu, un tad jums ir jānoskatās reklāma, lai iegūtu otru bumbu. Labs darbs, kas prasa vairāk pūļu
Par vienu zvaigzni mazāk nekā par zvaigzni ekstrēmām reklāmām, taču citādi šī ir mūsu pazīstamā un iecienītā pinball mašīna.
Ļoti laba spēle! Lielisks vizuālais materiāls, skaņa un patiešām laba bumbas darbība. Jums ir uzvarētājs! Lūdzu vairāk versiju!
Waaaay pārāk daudz reklāmu. Pēc šī rakstīšanas es to atinstalēju.
Nejūtu mūziku un īpaši reklāmas 🖕😒
Dragon Village Εύκολα zkps
Tas mani atgriež atpakaļ laikā, kad es mācījos stundā vai mums bija jāiet uz datorklasi pēc tam, kad mēs pabeidzām savus projektus, un es nodarbībās citos periodos dodos uz spēļu sadaļu un lieku likmes par to, kurš ieguva labāko rezultātu no šīs spēles pinbola laukuma. pinball tas ir
Space Pinball: Classic game ஆர்கேட் gwhl
Tam ir nepieciešams atjauninājums, iesācēju bumbai ir savs prāts. Es ieeju spēlē un uzreiz mani tālruņi aizdegas. Kad es zaudēju un pēc tam iegūstu papildu bumbu, es sāku no jauna, kad tai vajadzētu atgriezties tur, kur biju.
Prieks, ka viņi atgrieza šo spēli! Šo spēli es spēlēju visu laiku, kad biju mazs! bet es domāju, ka spēlei ir jābūt nedaudz gludākai, tā augšējā labajā stūrī nedaudz traucē. bet vienalga lieliska spēle, kāda tā bija! paldies, ka atvedāt to atpakaļ! ja vairs ir klasiskas mini spēles, lūdzu, dariet vairāk!
Neticama 100% oriģināla pinbola pieredze. Es noteikti nekad neesmu spēlējis tādu pinbola spēli kā šī. It īpaši ne datorā pirms 20 gadiem
Noziedzīgi viltots. Spēle krāpjas pret jums, tiklīdz jūs sākat progresēt. Tik kliedzoša bumba maģiski paslīdēs garām lāpstiņām vai būs acīmredzami neprecīza. Agrāk vidējā kārtā ieguva 6 000 000, tagad ir grūti pārspēt 1 miljonu. Hipertelpas kadri ir vislielākā iekārta. kauns, jo oriģinālu bija tik jautri spēlēt. Mantkārīgais Dubaijas izstrādātājs piesaista zaudējumus surogātpasta reklāmām. Laggy 2019. gada vadošajā tālrunī, kurā darbojas Android — iespējams, ļaunprātīga programmatūra. Ziņošana Google un FCC. Netīrumu izstrādātāji.
kopumā diezgan pieklājīgi. izmēri un fizika nedaudz atšķiras no oriģināla, un dažas lietas nedod punktus, kas bija oriģinālā. Tomēr kopumā, ja vēlaties spēlēt Space Cadet 3D Pinball, tas jums sniegs to, ko meklējat. mana lielākā sūdzība ir tāda, ka tas ļoti ātri iztukšo manu akumulatoru - piemēram, 5% četrās minūtēs. Es neesmu pieradis, ka tālrunis ir jāuzlādē biežāk nekā katru nakti.
Fizika jūtas ļoti bugdy!
Piespiež skatīties reklāmas. Man šķiet, ka fizika ir briesmīga (palēnināt), un jūs iegūstat tikai divas bumbiņas. Uz PC tā bija lieliska spēle.
Lieliski to redzēt šeit. Bet nepieciešami daži labojumi. daudzas lietas nedod punktus, piemēram, vērpēji un gaismas stieņi. Ir arī dažas sadursmes, kas nekad nav notikušas arī OG.
Jautri, vai jūs varētu to padarīt arī vairāku spēlētāju režīmā un tikai vienu bumbu? Patīk spēle, liels paldies. Kuģis uzpildīts!
Lieliska spēle, lieliska grafika, bet pleznas ir lēnas, un es nevaru sist pa bumbu, kad vēlos, jo vadības ierīces ir pārāk lēnas
ak, jā, tā laika galvenais viduklis tagad mobilajā ierīcē šī spēle man lika saprast, cik ļoti es ienīstu pinbolu, jo man pastāvīgi slikti veicas ar bumbiņu, kas iet tieši pa vidu vai kaut kā tā divreiz nolaižas pa to pašu tekni pa kreisi vai pa labi, vienkārši vajag lai tajā būtu 3 bumbiņas, nevis 1
Tam ir izskats, nevis sajūta. Pleznas jūtas aizkavētas, un palaidējs ir pārāk jaudīgs. Ja nav 3 bumbiņu, tas ir vienkārši nežēlīgi. Neskatoties uz manu tieksmi pēc klasiskā kosmosa kadeta, tas tā nav.
Nevar izslēgt paziņojumus. Ir reklāmas, un tas nav cenas vērts.
Snoozefest - tikai 1 dēlis un tas neļaus aizvērt spēli. Noklikšķinot uz horizontālajām līnijām, tas tikai parāda jūsu rezultātu. Nav iespēju, un jūs saņemat 2 bumbiņas. Jānoskatās reklāma, lai iegūtu 3. bumbu
Pārnest mūžīgo klasiku uz Android ir ārkārtīgi apbrīnojams darbs, tomēr ir nepieciešami daži uzlabojumi. Fizika ir visur, un man šķita dīvaina izvēle izmantot 3D renderētu bumbiņu uz galda, kas bija iepriekš renderēts. Oriģinālā nav arī pēdas, ko bumba atstāj aiz sevis. tas ir nedaudz atbaidoši un liek justies neautentiskam. Veiktspēja ir vēl viena problēma, jo es uzskatu, ka spēle atpaliek, jo bumba atrodas ap buferiem. Mans tālrunis izmanto Snapdragon 835.
Reklāmas apakšā patiešām traucē kontrolēt pleznas, turklāt pleznas nejauši sastingst, kas nozīmē, ka jūs saņemat zemus rezultātus. Grafika tomēr lieliska.
Spēlēšana ir ļoti slikta
Ak, es mīlu šo! Esmu ļoti pateicīgs, ka atradu šo lietotni. Es visu laiku spēlēju šo spēli, pieaugot, un tas ir viss. Paldies, ka atsaucat labas un super priecīgas atmiņas! ♡
Laba spēle. Ceļš uz daudzām reklāmām.
Vajadzētu būt ļoti jautri, bet pusi reizes pleznas nedarbojas!
스페이스 핀볼 아케이드 lwre
novēlu, lai buferi tiktu pilnībā atjaunināti līdz purpursarkaniem, lai iegūtu vairāk punktu, lai uzlabotu oriģinālu un lai jūs nezaudētu misijas progresu, kad nomira tāpat kā oriģināls, bet citādi, lai tas būtu diezgan labi
NELIETOJIET SAVU LAIKU, IZMANTOJOT ŠO BS. Pat ne tuvu nav īstie Kosmosa kursanti no logiem. Bumba nedaudz izlaiž kreiso plecu, hipertelpas palaišana turpina trāpīt karogā, pat ja tā jau ir nolaista. Jāskatās reklāma, lai spēlētu bumbu 3. Kā jūs, puiši, uzdrošināties? Jums vajadzētu kaunēties par sevi.
Absolūti tāpat kā es to atcerējos. Uznirstošie rādītāji var būt nedaudz nepatīkami, un, ja man būtu jāsniedz kāda kritika, es vēlētos redzēt iespēju tos paslēpt. Tas nozīmē, ka tas nekādā gadījumā nepadara to nespēlējamu.
lūdzu, izdariet veidu, kā vienkārši izslēgt mūziku. Skaņu efekti atgriež daudz nostalģijas
Space Pinball: Classic game არკადული xqj
Lieliska Space Cadet Pinball atpūta. Trūkst dažu skaņu, bet tas ir piedodams, jo šī ir laba atpūta. Vienīgais, ko tas noteikti varētu izmantot, ir slīpuma mehāniķis. Izbaudiet nostalģisko sajūtu, atrodoties mājās vai pamatskolas bibliotēkā, izmantojot Windows 98 datoru, spēlējot šo spēli.
Gāja labi, līdz mani nolaupīja reklāma. Vispirms bija video.. tad iestrēga kādā spēles demonstrācijā, nevarēju atrast veidu, kā izkļūt. Nevarēju izdzīvot pat vienu pinbola spēli.
Šī ir tā pati pinbola spēle, kas bija datorā tajā laikā, kad es to izmantoju operētājsistēmā Windows 95, tā ir lieliska spēle, un, lai zinātu, ka varat to bez maksas iegūt tālruņa veikalā App Store, tā ir lieliska klasiskā pinbola spēle. jautrības
Labākā pinbola spēle, ko jebkad esmu spēlējis! Tas ir tik jautri, ka varat zaudēt laika izjūtu. Jāizmēģina spēle!!
Oriģinālajā spēlē bija 3 bumbiņas. Šeit viņi vienkārši vēlas, lai jūs skatītos reklāmas, lai piekļūtu trešajai.
Aizkave ir ārkārtīgi slikta, pat ja ekrāns tiek parādīts agri, tas ir ļoti pretrunā ar laiku, kas ir briesmīgs un nespēlējams. Mūzika skan.
ES mīlu šo. Vienkāršs visu laiku klasiskās pinball spēles ports no Windows XP LOL laikmeta. Skārienekrāna vadība darbojas ļoti labi, un, atrodoties tālrunī, malu attiecība ir ideāla šāda veida spēlēm. Arī tiem, kas sūdzas, ka bumba dažkārt krīt taisni caur abām pleznām, tā ir problēma pat oriģinālajā versijā, ne tikai šajā. Jebkurā gadījumā joprojām ir ļoti jautri spēlēt. Lejupielādējiet to.
Tas ir pinball, kas izskatās kā klasisks kosmosa kadetu pinbols. Varbūt tas esmu tikai es, bet pleznas jutās diezgan aizkavētas. Pa virsu pievieno arī daudz košu lietu, kas tikai novērš uzmanību. Personīgi es vēlējos klasisko pinbolu savā tālrunī. Tas nav slikts pinbols, taču sarūgtinoši, ja vēlaties savā tālrunī klasisko pinbolu.
Jaunais atjauninājums ir patiešām kaitinošs, un reklāma apakšā ir tieši tajā vietā, kur pieskarieties, lai izmantotu pleznas