Post by comppusbocompa on Mar 11, 2022 16:55:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Colony Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Colony Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kristalleri kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Colony Attack 2022 version ▞▞▞
Bu iyi bir oyun, ancak grafikler mütevazı ve oyun hızla kendini tekrar ediyor
Artıları: İyi yapılmış. Teknik hata yok denecek kadar az. Sohbet sistemi ve bina sistemi iyi çalışıyor ve. tatmin edici. Kazanmak için ödeme anlayışı yoktur ve her şey oldukça fiyatlıdır. İlginç bir dizi gemi var ve topluluk oldukça olumlu. Eksiler: Sansür sistemi can sıkıcı ve net değil. Daha yeni oyunculara tekrar tekrar saldırılabilir. Gemi savaşları meh. Bir ittifaka katılmanın arkadaş edinmekten başka gerçek bir kazancı yoktur. İttifak komutları sınırlıdır. Denemeye değer.
Colony Attack 策略 kso
Açıkçası olayların yeni güncellemesini OLDUĞU GİBİ sevmiyorum. Sadece en iyi 500 oyuncunun madalya almasından hoşlanmıyorum, etkinliğe katılan herkesin madalya alması gerektiğini düşünüyorum, kaptanlarının süresi için, artık silinemez oyuncular artık yenilmez oyuncular ve herkesin filosunu yok edecek tek bir gemi kaybetmeden... Yani bunu değiştirebilseydin beş yıldız verirdim...
Bu oyun biraz berbat. Son güncellemeleri almak için inanılmaz derecede sabırlıydım. Ancak bunu yapmak neredeyse imkansız. İlerlemek için büyük bir filoya ihtiyacınız var, ancak bu sizi daha da büyük oyuncu filoları tarafından saldırıya uğratıyor. Diğer oyuncular sizi siler ve solunuz hiçbir şey olmadan.
Şimdiye kadar oynanan Bast oyunu
Sıfır oyun, zayıf grafikler ve bu oyunu yeni insanların oynamasını istemeyen kötü ruhlu oyuncular.
5. seviyeyi geçen mayınlar yükseltilemedi. Maksimum ve tamamen doldurulmuş plazma 64k gösteriyor. Gerekli plazma 120k. Başka kimsede bu sorun yok gibi görünüyor.
Pek çok hileci bu oyunun eğlencesini kaçırıyor. İnşayı hızlandırmak için çok fazla $$ harcamazsanız, güçlü bir filo oluşturmak çok uzun sürer. Paramı oyuna değil faydalı şeylere harcamayı tercih ederim. Faturayı aldıktan sonra gösterecek hiçbir şeyiniz yok. Ayrıca, yeni yükseltmeler ücretsiz nanitler kazanma fırsatını elimden aldı ve uygulamayı da kapatamazsınız....BUNU DÜZELTİN!!Artık eğlenceli değil.
Bu eğlenceli bir oyun. Çoğunlukla tam bir görevdir, insanlara veya kalkanlara sürekli saldırır ve gemi inşa etmek için ekstra kaynaklar için 7 gezegen türünden birini keşfeder.** En büyük olumsuzluk gobal sohbetidir. Saygılı ve uygun olun ya da yasaklanırsınız diyen bir kamu hizmeti duyurusu var ve bu, oyuncuların aşırı ırkçı yorumlarla kontrolden çıkıp bir süre sessize alınmaları dışında hiçbir şekilde uygulanmaz veya uygulanmaz. Sohbette sürekli aşırı derecede cinsel yorumlar.
Satın aldığım ürünü bulamıyorum! Teşekkür ederim. Google Play'de Geek Beach Ltd'den bir satın alma işlemi yaptınız. Sipariş numarası: GPA.1337-4020-9272-81332 Sipariş tarihi: 3 Haziran 2016 11:39:25 PDT ItemPrice Küçük Nanitler (Koloni Saldırısı)₦214,30 Vergi: ₦0,00Toplam: ₦214,30 Ödeme yöntem: MasterCard-9170
Colony Attack Стратегически lbae
Küçük ptw parçaları ama gerçekten tek sorun bu
Koloni oyunları süper oluyor
Eğlenceli ama para ve güç elde etmek uzun sürüyor
Falcon Squad, Jamestown: The Legend of the Lost Colony ve 'Sine Mora' gibi oyunlardan esinlenmiş süper eğlenceli bir oyun.
İki gün oynandı ve birinci seviyeye sıfırlandı o güzel oyun dışında hiç uğraşmayın
Colony Attack உத்தி lqhz
4 puan verin çünkü danışmanlar en azından susmadan önce bir cevap vermelidir.
Çalışmaya ihtiyacı var ama eğlenceli bir oyun
Bu oyun için çok daha fazla iş yapılması gerekiyor yoksa 5 yıldız verirdim
Rotary asil bir acıdır, popo ve kanar, emeklilik köyünde oturup bir fincan çay yudumlarken sızlanmaktan başka bir şey yapmaz.
Genel olarak harika ama şu anda iletişimde bir hata var, yani sohbet ve posta düzgün yüklenmedi veya çalışmadı, Barney lütfen düzeltin
P2p, inşa süreleri seyahat süreleri
Bu oyuna 5 yıldız vereceğim bir zaman vardı, oynanış iyi, oynaması eğlenceli bir oyun, iyi insanlar. Bu, geekbeach'in büyük para harcayanları (binlerce pound harcayanları) ve oyunu gerçekte olduğu gibi yapan normal adamlara hile yapanları tercih ederek çok açgözlü hale gelene kadar. Oyun başından beri çok aşağılara gitti. BU OYUNU İNDİRMEYİN. 0 yıldız veriyorum
Ödememe bile gerek yoktu! Neden temel olarak oyun için bir sözleşme imzalamak istiyorsunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!
כסחנים io - משחקי io בכיף ארקייד nqrt
Oyun, kötü bir savaş sistemine sahip Ikariam'ın bir soygunu. Mikro ödemelerle seçkin bir üye olabilirsiniz, ancak bu gerçekten yalnızca büyük miktarda gemi inşa ederken iyidir.. Arada bir oyun donuyor ve onu sonlandırmak zorunda kalıyorum (Samsung GS4). Oyunun en kötü yanı, aslında bir haftalığına bırakıp hiçbir şey olmamış gibi geri dönebilmeniz. Sanki Ikariam'ın tüm önemsiz unsurlarını almışlar ve sadece ustalık ve taktik unsurları eklememişler. İndirmeyin, onlara para ödemeyin. Bunun yerine iyi bir oyun alın.
Güzel, ama o kadar yavaş ki üzerinde hiçbir şey yapamam. Lütfen düzelt.
GS3'ümde uygulamayı açarken güncelleme çöküyor. Yeniden başlatma ve yeniden yükleme bile işe yaramadı. Oyunu düzeltseler bile, elveda, büyük günlük bonus.
ii
Vay canına, bir saldırı ve bir haftalık oyun gitti. % hasarlı & onarım üssü, böylece sadece bir savaş kaybından sıfırdan başlamazsınız kaldırmak ne büyük bir zaman kaybı!
Eğer sadık kalırsan harika bir oyun.
Colony Attack Diskarte fuuf
Arcade - Android Için Oyun - Apk AMP
Bunu yeni indirdim ve hala çok yavaş bir oyun olduğundan emin değilim ve demek istediğim yavaş yavaş gidiyor