(Android/iOS) Kitchen Craze: Gorączka gier kulinarnych kody nieskończone złoto
Mar 11, 2022 17:04:50 GMT -5
Post by comppusbocompa on Mar 11, 2022 17:04:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Gorączka gier kulinarnych ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Gorączka gier kulinarnych IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieskończone złoto ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Craze: Gorączka gier kulinarnych 2022 version ▞▞▞
Jestem dopiero na 10 poziomie, ale jak na razie tak dobrze. Ta gra daje ci szansę na zdobycie klejnotów i monet... Do tej pory nie musiałem płacić z własnej kieszeni!
Zabawna gra, ale zrób sobie przysługę i uzależnij się od innej gry - ta ma na celu ZMUSIĆ Cię do wydania kilku dolarów dziennie na grę, aby przejść na nowy poziom. To mnie wkurza! Kusiło mnie, aby usunąć!
Eh
This is the best cooking games of all the cooking games 😊. I usually play word games, but I decided this time to download cooking games😊. I downloaded a lot . But of all the games you are the best. Keep up the good work 😊 and don't listen to anything negative about your game. Be safe , take care and God bless everyone during this crucial time 😷 I really appreciate your game. Thanks for the great game.👌💋
Gra jest fajna. Jestem na poziomie 340 i teraz mówi mi, że muszę pobrać kolejną wersję gry. Szkoda tylko, że nie było więcej poziomów i lepszego sposobu na zdobywanie klejnotów.
Trochę smutne, że nie mogę wrócić do ukończonych poziomów, tak jak przed aktualizacją. Czasami chciałbym to zrobić, żeby się trochę rozluźnić. Ale bardzo doceniam codzienne nagrody za klejnoty. Dziękuję.
Fajna gra xd😂😂
Właśnie obejrzałem trzy reklamy z powrotem do tyłu po 30 sekund każda i miałem wygrać diament za każdą z nich, a dostałem tylko jeden za wszystkie trzy. Nie jest w porządku oszukiwać ludzi z tego, co zarobili. Dopalacze są bardzo drogie i jest to kolejna gra z energią. Dlaczego muszę mieć energię do gry? Odinstalowywanie!
To dobra gra, ale trudna do postępu.. Musisz kupić klejnoty, jeśli nie, nie możesz przejść na inny poziom
Uwielbiam gry kuchenne, po prostu ładują się zbyt długo. Musisz przejść zbyt wiele, zanim gra się zacznie.
fajne
Kitchen Craze: Febra jocurilor de gătit frenetice Jocuri obișnuite umfd
Dobra zabawa! Myślę, że byłoby wspaniale, gdyby gracze mogli również kupować klejnoty za monety, ale poza tym świetna gra dla mnie.
Z radością zapłaciłem za pakiet startowy i usunąłem reklamy, aby dowiedzieć się, że wiele poziomów jest zaprojektowanych tak, aby były tak trudne do przejścia, że musisz używać klejnotów. Kwota, której potrzebujesz, aby wszystko przekroczyło określone poziomy, jest osiągalna tylko wtedy, gdy płacisz pieniędzmi. Niezadowolony z ludzi płacących za pakiet startowy, ale chce ciągłego strumienia dochodów od członków. Coraz bardziej obrzydzają mnie te aplikacje. Cieszę się, że mogę zapłacić za przyzwoitą grę, ale nie mogę zostać okradziony!!
uzależniający. Uwielbiam gry kulinarne, ale ta jest prawdopodobnie najlepsza. Jedynym problemem, jaki miałem, były reklamy i czasami to się opóźnia, ale może to wynikać również z mojego Internetu, dlatego nadal dałem mu 5 gwiazdek.
Po pierwsze człowiek, który chodzi POZIOMO!! Po drugie losowa reklama jako kara za ominięcie oferty Pakietu Startowego. Po trzecie, cola, której wypełnienie zajęło wieki, co oznacza również, że zostały dobrze dostrojone, więc musisz zapłacić za prawdziwe pieniądze, aby dobrze grać. Lepiej zagraj w grę Burger Shop od GoBit niż w to oszustwo.
Egg, Inc. Penyelakuan oyjy
Dobrze
Kitchen Craze: Febra jocurilor de gătit frenetice Jocuri obișnuite umfd
Ta gra była fajna, ale teraz filmy nie działają, więc nie można dostać żadnych darmowych klejnotów. . . gra bez nich nie ma sensu. Poddałem się! Bardzo rozczarowany!
To fajna gra.. Jedynym problemem jest to, że oglądanie długich filmów za darmo na końcu nie daje klejnotu. To się dzieje już od kilku dni.
Wyczyściłem jeden poziom i mówi, że nie masz jasnego... W tym, że musiałem zebrać 300 monet, a zebrałem 318, wciąż nie zatwierdziłem... Mam zrzut ekranu tego.... Tylko grafika jest dobra. .. W kilku grach musieliśmy usunąć 8 uderzeń, a klient przychodzi tylko 7... Duży lol...
super wciągająca, gram w tę grę od tygodnia z rzędu i nie mogę przestać. Jedynym zarzutem, jaki mam, jest to, że chciałbym, aby łatwiej było zdobywać klejnoty lub ulepszać tylko monety. Aby ulepszyć, potrzebuję monet i klejnotów, nie mogę awansować w grze bez ulepszeń
Świetna gra, jednak podwójne kliknięcie powoduje wyrzucenie jedzenia. To frustrujące. Musisz działać szybko.
gram w wiele takich gier, dopiero co zacząłem, jak dotąd ciesząc się grą, w przeciwieństwie do wielu z tych gier. Podoba mi się fakt, że mogę po prostu stuknąć zamiast próbować przeciągać przedmiot, mam nadzieję, że to utrzyma moje zainteresowanie
Gra jest ciekawa, ale tylko na pierwszym poziomie. Od drugiej restauracji jest trudno. Trzeba poprawić zdobywanie diamentów, ponieważ nie można kontynuować na kolejnych poziomach. Konfigurowanie zadań, aby zarobić 5000 poziomów, jest żmudne i nudzi się wielokrotnym graniem na tych samych poziomach.
Uwielbiam tę grę! Moim jedynym problemem jest to, że filmy, które pozwalają zdobyć darmowe rzeczy, zwłaszcza życia i klejnoty, nie będą już odtwarzane. Próbowałem kilka razy, nawet usunąłem i dodałem grę ponownie, wciąż nie ma filmów, więc nie ma darmowych klejnotów ani żyć.
Cały czas zacinać
Gra jest interesująca, ale problem polega na tym, że dostajemy tylko monety, a nie klejnoty
To naprawdę dobra gra. Daje szanse na zdobycie klejnotów do ulepszenia Twojej kuchni. Przydałoby się, gdyby było wskazanie, na jakim poziomie Twoja kuchnia zmieni się np. z lodów na sushi.
I'm really enjoying this game. Addicted to it, but please try to add in diamonds as a gift, at least one diamond per level for every 3 stars achievement of the level. Gaining diamonds is rare and it delays in upgrading..sometimes certain levels are hard without upgrading the items. So tend to get frustrated from not winning and closing the game. Thanks for such a great game and please take this into consideration.
Uwielbiam tę grę, a potem jej nienawidzę, w zasadzie musisz wydawać pieniądze, aby cieszyć się grą, jeśli obsługujesz swoich klientów zbyt szybko, musisz wydawać pieniądze, aby kupić więcej klientów na początku, pokochasz ją, dopóki nie znajdziesz się w środku będziesz nienawidzić, że prawie czujesz się jak ustawienie, które pozwoli ci wejść do gry, moja rada dla ciebie jest taka, jeśli planujesz cieszyć się grą i mieć relaksujący umysł, nie graj, chyba że chcesz wydawać więcej pieniędzy co 10 sekund
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game Vabaajamängud xec
Dziękuję za darmowe klejnoty, bo kiedy obejrzałem film, nie dostałem dobrze darmowych klejnotów tydzień później nadal nie dostaję klejnotów za obejrzenie filmu i nie mogę ponownie wspiąć się na wyższy poziom, myślę, że twoja gra wymaga aktualizacji Uwielbiam tę grę, ale nie zdobądź klejnoty, których potrzebujesz, pomóż mi jeszcze raz 😢😢😢😢
Jak na razie bardzo mi się podoba ta gra... Będę aktualizować, kiedy będę miał okazję pograć trochę dłużej... Aktualizacja : po krótkiej zabawie.. Gra jest fajna, jednak nie da za darmo klejnoty lub życia zgodnie z obietnicą za oglądanie filmów.. Dlatego obniżyłem poprzednią ocenę i będę odinstalowywać...
ok, 5 gwiazdek tylko po polsku, reszta gry jest fajna
Nice game but the customers would take their food from the shop and there should be some table and chairs where there would be customers sitting and eating and the shop should be a buffe where we complete the order and pass and then the customer would take their food on their own and sit on a chair and eat then it would be like a buffe
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game Vabaajamängud xec
ok
Poprawiono moją recenzję od jednej do czterech gwiazdek po tym, jak programista pomógł rozwiązać problemy, które miałem. Kiedy wypróbuję poprawki i zagram w grę, przejrzę jeszcze raz. Podziękowania dla zespołu programistów za udzielenie odpowiedzi i pomoc. Dziękuję Ci